Ralph Lauren New York Fashion Week winter 2013
Donderdag was helaas alweer de laatste dag van de New York Fashion Week. Ralph Lauren had de eer om op die dag zijn winter 2013 collectie te onthullen.

Met zijn Ralph Lauren collectie voor winter 2013 nam de designer ons tijdens de New York Fashion Week mee op een romantische reis. Ralph putte voor deze lijn inspiratie uit het leger en de marine en gaf het geheel een vleugje Russische nostalgie. De show opende met een witte blouse met ruches met daaronder een zwarte broek. Hierna volgden veel klassieke outfits, zoals klokkende zeemansbroeken, wollen truien, zwierige rokken en fluwelen jurken. Als finale zagen we een parade van avondjurken gemaakt van tafzijde en kristallen.

Het kleurenpalet bestond voornamelijk uit donkerblauw, bruin, zwart en wit aangevuld met rood, groen en paars. Qua accessoires droegen de modellen bonten mutsen of een baret en om hun taille rijkelijk versierde riemen. Aan hun voeten preken zwarte leren enkellaarsjes, kniehoge laarzen of pumps en in hun hand leren tassen of exemplaren versierd met Russisch ogende printjes.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=nAWyQpMN-2E[/pro-player]

Foto’s via Style