Het gerucht gaat dat Karl Lagerfeld weer een nieuwe beroemdheid heeft gestrikt om een aankomende campagne te vertegenwoordigen. Dit keer kan niemand minder dan Rihanna wel eens het nieuwe gezicht van Chanel worden.

Het is geen geheim dat de ontwerper dol is op samenwerkingen met sterren, eerder deed hij dit onder andere al met Brad Pitt en Blake Lively. De kersverse roddel dat Rihanna misschien wel het nieuwe gezicht van Chanel wordt, komt door een foto die de zangeres zelf op Instagram heeft geplaatst. Op de afbeelding is zij namelijk te bewonderen in iets wat op een handdoek lijkt, maar draagt zij ook een opvallende ketting van het merk. Daarnaast heeft zij erbij geschreven dat haar fotoshoot voor een zeer geheime campagne in 2013 erop zit.

Natuurlijk wil dit niet gelijk zeggen dat Rihanna inderdaad voor Chanel aan de slag is gegaan. Als het uiteindelijk wel klopt dan is dat niet verwonderlijk. De superster is namelijk dol op de kunstwerkjes van het merk en wordt hier dan ook veelvuldig mee gespot.

Foto via Instagram Rihanna