Roberto Cavalli Restaurant Lounge Ibiza
Roberto Cavalli moet vast gedacht hebben: “Whoa, we’re going to Ibiza Whoa, back to the island. Whoa, we’re gonna have a party.” Want de ontwerper heeft een restaurant geopend op Ibiza.

Modeontwerper Roberto Cavalli heeft op het eiland Ibiza Cavalli Restaurant & Lounge geopend. Het restaurant is gevestigd in Ibiza Marina en heeft grote tuin. Het interieur is uitgevoerd in de bekende Cavalli stijl met dierenprint stoelen en tafelkleden met bloemmotieven. Alle serviezen, kussen en ander accessoires komen uit de interieurcollecties van het label.

In het restaurant worden voornamelijk Italiaanse gerechten met een Toscaanse invloed geserveerd. Daarnaast wordt er ook Tenuta Degli Dei wijn geschonken, die uit de wijngaarden van de Cavalli familie komt, en Roberto Cavalli’s wodka.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Cavalli zich stort op de horeca. De Italiaanse ontwerper heeft cafés en restaurants in Milaan, Florence, Saint Tropez, Miami, Dubai, Koeweit, Beirut en New Delhi. Daarnaast staan ook openingen in Bahrein, Riyad en Doha op de planning.

Add Your Comment