romantiek.jpg

De romantiek viert hoogtij deze zomer. De romantische look was dan ook herhaaldelijk terug te zien tijdens de shows van de grote ontwerpers en mag dan ook absoluut niet ontbreken in jouw zomergarderobe. Na de sobere mode van de winter, zal dit dan ook vele dames als muziek in de oren klinken. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan romantiek?

De romantiek in de mode is terug te zien door het gebruik van stoffen zoals, satijn, tule en chiffon. Ook keren de kantjes, ruches en borduursels terug van weggeweest. Lichte kleuren staan in deze trend centraal, met hier en daar een uitzondering naar een donkerdere variant.

De jurk, het mode item is van deze zomer, sluit perfect aan op de romantiek trend net zolas het gebruik van volume. Vandaar dat veel designers hier dan ook gretig gebruik van maakte. Denk hierbij aan bolle, omzoomde rokken, brede schouders, tentblouses, bonbonjurken en volle mouwen.

De romantiek look is perfect voor een zomersavond. De meer casual varianten kunnen ook op het werk. Beperk het gebruik van sieraden en vestig de aandacht op de kleding. Voor de echte romantische look kun je terecht bij: Celine, Giorgio Armani, Balmain, Stella McMartney, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Marc jacobs en Alexander McQueen.

Add Your Comment