Marni heeft in samenwerking met het denim merk Current/Elliot een collectie ontworpen, voor de herfst/winter 2010. Het resultaat is een jeanslijn, waarin de beste aspecten van beide merken in terug komen.

Het Italiaanse merk Marni staat bekend om zijn eclectische prints en kleuren die een speelse hint geven aan high fashion. Het denimhuis Current/Elliot wil zijn Amerikaanse root reflecteren in hun denim, door het combineren van een vintage look met een klassiek silhouet en fit. Wat de merken met elkaar gemeen hebben, is de manier waarop hun kleding net lijkt te komen uit de kast van je vriend. En aangezien de boyfriend jeans helemaal hot zijn tegenwoordig, slaan ze de spijker op de kop.

Marni en Current/Elliot hebben voor hun collectie herfst/winter 2010, boyfriend jeans ontworpen met een relaxte en losse fit, waarbij de broeken laag op de heupen hangen. Ze worden gecombineerd met een casual shirt en hoge hakken, voor een vrouwelijke uitstraling. Terwijl je met een paar platte schoenen in een handomdraai een geheel andere look creëert.

De collectie zal eind 2010 gelanceerd worden en is dan verkrijgbaar in Marni winkels en bepaalde warenhuizen wereldwijd.