Sarah Jessica Parker staat op de cover van Vogue. Daarnaast geeft de actrice ons in het blad ook een kijkje in haar huis in New York.

Actrice Sarah Jessica Parker schittert samen met haar man Matthew Broderick en hun 8 jaar oude zoon James Wilkie en hun 2 jaar oude tweeling Marion en Tabitha in de augustus editie van de Amerikaanse Vogue. De uitgebreide fotoshoot is geschoten in het mooie huis van Parker in New York door de fotograaf Mario Testino.

Op de Vogue cover zien we Sarah Jessica Parker gehuld in een witte Burberry Prosum jas. Op andere foto’s draagt de 46-jarige actrice een jurk van Chanel, Oscar de la Renta, Marc Jacobs en Proenza Schouler.

Geen Carrie Bradshaw

Verder praat zij in het magazine ook over haar carrière, familie en haar kijk op mode. Zo benadrukt ze dat ze totaal niet lijkt op haar Sex and the City personage Carrie. “Het leven van Carrie Bradshaw lijkt totaal niet op dat van mij. Ik vond het heerlijk om haar te spelen en het heeft mijn leven op een geweldige manier veranderd, maar ik ben geen gekke schoenenvrouw. Ik denk niet de hele dag aan mode, wel heb ik heel veel respect voor de industrie,”aldus Parker.

Toch vind ik deze uitspraak van Sarah Jessica Parker moeilijk te geloven. Want op de foto’s is ze wederom gekleed in de meest prachtige outfits. Wel is het bijzonder dat Parker ons op deze manier een kijkje in haar leven geeft. De actrice is normaal gesproken erg gesteld op haar privacy.

Add Your Comment