Deze winter hebben de vrouwen die van sieraden houden vrij spel. Bijna alles is dit najaar toegelaten, van flamboyante bedelarmbanden tot fijne diamanten oorknopjes. Er is duidelijk voor ieder wat wils.

Thomas Sabo pakt uit met een geheel nieuwe bedeltjeslijn, dit keer in het teken van het kind in ieder van ons. De bedeltjes van Disney stelen de show, maar ook het zilveren snoepgoed in zachte pastelkleuren is een ware streling voor het oog. Of moeten we zeggen, voor onze fijne polsjes?

Thomas Sabo is een nog vrij onbekend merk, dat stilaan meer en meer terrein wint. Ik als juwelenfanaat ben absoluut pro, dit najaar pronk ik definitly met een Thomas Sabootje om mijn arm! De bedeltjes zijn al vanaf 29 euro verkrijgbaar, ideaal als klein kerstgeschenk.

Gucci pronkt met fijne silhouetten die de schreeuwerige juwelen volledig achter zich laten. De vaste tweedelige armbanden zijn terug van weggeweest en vormen een basic bij je outfit, zowel voor overdag als ’s avonds aan de bar. Diamanten staan centraal en dit keer gaat less is more absoluut niet op. De juwelen zijn er dit jaar rijkelijk mee bekleed, al moet worden gezegd dat overdaad niet aan de orde is. Van elke steen, hoe klein ook, zal worden gehouden.
 
Het Spaanse merk Tous zet deze winter haar sieraden extra in de kijker met haar nieuwe ambassadrice Kylie Minogue. Tous maakt van iedere vrouw een ware ster en dit mag best letterlijk worden genomen. Aan menige vrouw prijkt immers een ketting met sterren, in alle vormen en kleuren. Je hebt modelletjes in zilver of goud, met of zonder diamanten, exemplaren in roestvrij staal en zelfs speciale reeksen voor mannen en kinderen.

Maar persoonlijk ben ik verknocht aan de juwelen van Morellato. De Maree Collection is echt adembenemend. Parels in verschillende kleuren spreken tot de verbeelding dankzij hun uitzonderlijke elliptische vorm. Hun juwelen zijn uit goud, zilver of staal vervaardigd en allemaal getuigen ze van grote klasse en elegantie.

Heb je zin in heel wat blinkend goeds in je kerstsok dit jaar? Maak dan maar snel een lijstje klaar!

 
Act with style,

Dorien