Sjaak Hullekes Dutch Fashion Awards
Vrijdag 6 november werd in de Grote Kerk in Den Haag de Dutch Fashion Awards uitgereikt. Ontwerper Sjaak Hullekes won de felbegeerde award en Modeblog was erbij.

De Dutch Fashion Awards werd alweer voor de derde keer georganiseerd. Tijdens deze avond, die werd gepresenteerd door Hanna Verboom, streden 5 modeontwerpers om de hoofdprijs van 25.000 euro.

De internationale jury bekroonde het werk van Sjaak Hullekes met de Dutch Fashion Award. De jury vond dat de ontwerper deze prijs verdiende, vanwege “zijn glasheldere propositie van mannenmode vol nieuwe post-crisis waarden en zijn weldoordachte zakelijke strategie.”

Ook twee andere modeontwerpers gingen niet met lege handen naar huis. De Dutch Fashion Incubator Award ging naar Bas Kosters. Met deze award wint Kosters ondersteuning van diverse partijen waaronder de Bijenkorf en het World Fashion Centre. Iris van Herpen ontving de Dutch Fashion Media Award. Deze prijs bestaat uit een geldbedrag van 2.500 euro en coaching door diverse partijen op het gebied van brand en personal marketing en PR.

Video update van Sjaak Hullekes
[flv:https://www.modeblog.nl/Dutch-Fashion-Awards.flv 570 320]
Onze excuses voor de slechte beeld- en geluidkwaliteit, deze video is niet opgenomen met een videocamera.

Add Your Comment