Slangen kunnen met hun lichaam overal sierlijk omheen draaien, dat maakt ze zo populair dat ze veel worden gebruikt in sieraden. Ik heb de mooiste slangen sieraden voor je uitgezocht.

Yves Saint Laurent


Deze grote gouden ketting van Yves Saint Laurent bestaat uit drie slangen die om elkaar en de schakels van de ketting gewikkeld zijn. De slangen hebben groene ogen die zijn gemaakt van jade.

Ileana Makri


De gouden slangen hangen kronkelend naar beneden vanuit je oor bij deze gouden oorbellen van Ileana Makri. De slangen zijn bezet met diamanten en hebben twee robijntjes als ogen.

Emilio Pucci


De goudkleurige armband van Emilio Pucci is bij de kop en de staart van de slang bezet met groene kristallen. De armband kan zowel om de pols als om de bovenarm worden gedragen.

Aurélie Bidermann


De gouden armband van Aurélie Bidermann bestaat uit één hele lange tweehoofdige slang. Het lichaam van de slang vormt kronkelend een cuff armband.

Roberto Cavalli


De goudkleurige ring van Roberto Cavalli heeft de vorm van een opgekrulde slang. Het hoofdje van de slang bestaat uit kwarts, Swarovski kristallen en nepparels.