Stella McCartney pakte afgelopen weekend grootst uit op de Londen Fashion Week 2012. De Britse ontwerpster trakteerde haar publiek op een goochelshow en een flashmob.

Zaterdagavond organiseerde Stella McCartney tijdens Londen Fashion Week 2012 een black-tie diner om haar eenmalige avondcollectie te onthullen. Voor dit speciale feestje, waar werkelijk alle registers voor opengetrokken werden, kwamen onder meer Anna Wintour, Alexa Chung, Kate Moss en Rihanna opdagen.

De avond begon met een show van goochelaar Hans Klok. Die illusionist deed diverse trucs, zo liet hij zijn lieftallige assistente Alexa Chung boven zwaarden zweven. Maar alsof al dat gegoochel nog niet genoeg was, liet Stella ook een flashmob uitvoeren. Op de klanken van Led Zeppelin dansten modellen Yasmin Le Bon, Amber Valetta en Shalom Harlow samen met dansers van het Royal Ballet op tafels en stoelen.

Maar door alle commotie zou je bijna vergeten waar de avond echt om draaide, de nieuwe avondcollectie van Stella McCartney. De ontwerpster koos voor nonchalante, maar te gelijkertijd ook glamoureuze outfits. Zo zagen we kleurrijke cocktailjurken, mannelijke jasjes en pantalons en zwarte en blauwe avondjurken.

Op 5 maart onthult Stella McCartney haar gebruikelijke collectie op de Parijs Fashion Week 2012. Ik ben heel benieuwd wat ze dan voor ons in petto heeft, want dit was alvast een geweldig voorproefje!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=xhRx192VcQM[/pro-player]

Foto’s via Vogue