4 paar stijlvolle moonboots

Schoenen door admin modeblog


Wanneer je klaar bent met skieen, kunnen je vermoeide voeten wel iets comfortabels gebruiken. Met deze stijlvolle moonboots kun je zo door richting de après-ski.

Moonboots zijn natuurlijk voornamelijk bedoeld om je voeten warm en droog te houden. Ook is een dikke voering gewoon lekker aan je voeten na een dagje op de berg. Toch is er nog 1 ding belangrijker, we willen natuurlijk wel in stijl rond kunnen lopen op onze warme laarzen. Met deze sneeuwschoenen zit dat in ieder geval wel goed.


Met deze Valentino moonboots krijg je zeker geen last van koude tenen. Met opvallende details als gouden studs en rode zolen maak je een stylish indruk in de après-skibar. De laarzen zijn lekker hoog, waardoor ze ook geschikt zijn om in wat diepere sneeuw te lopen.


Deze grote witte boots van Hunter zorgen door de kleur dat je voeten helemaal verdwijnen in de knisperverse sneeuw. Gelukkig kun je ze door de felle rode veters makkelijk weer terugvinden. Het witte canvas is natuurlijk waterproof, dus je voeten blijven warm en droog in deze opvallende laarzen.


Wanneer je niet de diepe sneeuw in hoeft om naar het terras te lopen, kun je ook kiezen voor een wat korter exemplaar. Deze laarsjes van Burberry zijn gevoerd met konijnenbont en hebben een handige rits aan de voorkant. Hierdoor hoeft je niet te worstelen met je laarzen en glijden je voetjes na een lange dag op de piste zo in deze comfortabele sneeuwlaarsjes.


Wanneer je liever wat meer opvalt met korte laarsjes, kun je ook nog kiezen voor deze korte exemplaren van Nike. Met deze roze exemplaren zul je nergens ongemerkt voorbij gaan! Door de antislipzool is de kans op uitglijden een stuk kleiner en dat is wel zo fijn met zulke opvallende schoenen.