Suri Cruise
Rondom de kledingstijl van Suri Cruise, de dochter van Katie Holmes en Tom Cruise, is de laatste tijd veel ophef. Onlangs werd het 3 jarige meisje uitgeroepen tot meest modieuze celebrity kind.

Suri Cruise krijgt maandelijks van mama Katie voor zo’n 25.000 dollar aan designerkleertjes. Het kleine modeprinsjes zou naar schatting een garderobe hebben, die een waarde heeft van maar liefst 2 miljoen euro. Het is dan ook niet vreemd dat juist Suri is verkozen tot meest modieuze celebrity kind.

De 3 jarige dochter van Katie Holmes en Tom Cruise ontving te titel van Adams Childrenswear. Volgens de woordvoerder van het kindermerk is de kleine dame een onbetwistbare winnaar. “Suri is dankzij haar stijl en hoeveelheid kleding bijna een echte celebrity,” liet de woordvoerder weten.

Naast Suri Cruise stonden in de top 10 van meest modieuze celebrity kinderen ook Lourdes de dochter van Madonna, de zoontjes van David en Victoria Beckham, Shiloh Jolie-Pitt, de dochter en zoon van Peter Andre en Katie Price en het zoontje van Gwen Stefani.

Add Your Comment