Suri Cruise
Het is allang geen geheim meer dat Suri Cruise een echt modeprinsesje is. Tom Cruise en Katie Holmes tellen dan ook elke maand ongeveer 25.000 dollar neer voor de jurkjes van dochterlief.

De 3 jaar oude Suri Cruise wordt regelmatig gezien in mooie designer outfits. Favoriet bij de kleine meid zijn merken als Burberry, Versace en Armani. Met zo’n smaak is het dan ook niet verwonderlijk dat papa Tom en mama Katie maandelijks zo’n 25.000 dollar betalen voor de creaties van Suri. Wat betekent dat de Cruis telg jaarlijks voor 300.000 dollar aan kleding krijgt. Een bedrag waar menig volwassen vrouw stik jaloers van wordt!

De kledingkeuze van de kleine Suri veroorzaakt overigens een hoop ophef. Zo vragen vele zich af of de jonge dame geen jasjes heeft, omdat ze regelmatig met blote armen wordt gezien terwijl het weer dan toch om iets anders vraagt. Ook op de schoenenkeuze van Suri is veel kritiek. Zo werd ze gezien op hoge hakken, wat volgens critici niet goed is voor de ontwikkeling van haar voetjes.

Mama Katie werd alle bemoeienis rondom de kledingkeuze van haar dochter goed zat. Zo liet zij weten geen slechte moeder te zijn, omdat ze Suri schoentjes met hakjes gaf. Haar reden hiervoor was dat de kleine de schoenen perse wilde hebben, net zoals vele andere kleine meisjes hakjes willen.

Volgens kwade tongen ziet Katie haar dochter kleden als haar belangrijkste taak. “Zij wil van haar dochter een waar stijlicoon maken of Suri dat nu wilt of niet,” liet een ingewijde weten. Ook schijnt de actrice voor de aankomende kerst flink ingeslagen te hebben. In de kledingkast van Suri staan voor de feestdagen 4 paar Gucci schoenen en een jas en 4 jurkjes van Dior.

Of Katie haar dochter nu alleen zo kleed omdat het haar grootste hobby is of omdat Suri zelf een liefde heeft voor dure kleding, weten wij ook niet. Maar wij zijn altijd erg onder de indruk van de schattige foto’s van de immer goed geklede Suri Cruise.

Add Your Comment