Swarovski Alice in Wonderland
Ter ere van de Walt Disney film Alice In Wonderland introduceren Swarovski en Disney een fonkelnieuwe collectie sieraden.

De Swarovski Alice in Wonderland collectie neemt je mee op reis door Underland en laat je kennis maken met de prettig gestoorde personages uit de film. Het karakter van elke van deze aparte figuren is vertaald in prachtige sieraden.

Het pronkstuk uit de Alice in Wonderland collectie is de Sparrow hanger. De hanger bestaat uit een kettinkje met ronde schakels voorzien van een rozegouden toplaag en een geslepen Smoked Topaz kristal met in het midden het silhouet van een kleine zwaluw. De Sparrow hanger is geïnspireerd door de hanger die Alice in de film draagt.

Swarovski Alice in Wonderland 2010

The Red Queen thema uit de collectie is gebaseerd op de Queen of Hearts uit Alice in Wonderland. Centraal in deze sieraden staan rode hartjes en een gitzwart shoppenmotief. De Flower Garden lijn draait om de landschappen uit de film. De sieraden zijn daarom ook versierd met een palet van bonte bloemen.

Daarnaast bestaat de Alice in Wonderland collectie nog uit een tal van andere sieraden waarin voorwerpen als een sleutel, een klok, de White Rabbit, een cupcakeje, een theepot en kopje, een donut, een schaar en garen en de Cheshire Cat zijn verwekt.

De Swarovski Alice in Wonderland collectie is vanaf maart exclusief verkrijgbaar in de Swarovski boetieks.

Add Your Comment