In de nieuwe colllectie van Swarovski staat het thema water centraal. De sieraden zijn geinspireerd op het leven onder water. De kleurrijke Swarovski sieraden lijken als het ware regelrecht uit de zee te komen.

De Swarovski zomercollectie heeft drie thema’s: Beauty Drops, Marina Blue en Sea, Light and Fun. In Beauty Drops lijken de sieraden op waterdruppels, maar dan van heldere kristallen met een lichtblauwe schittering. Door de vloeiende manier waarop de kraaltjes het halssnoer sieren, lijken ze net te bewegen als golven.

Marina Blue bevat de wonderen van het kleurrijke koraalrif. De sieraden bestaan merendeels uit azuurblauwe en robijnrode kleuren. De ringen doen je denken aan rotsen door de grote, hoekige kristallen, maar stralen toch een verfijning en elegantie uit.

Bij Sea, Light and Fun wordt er meer aandacht besteed aan de speelse en levendige kant van de zee. Halskettingen met een kleurige krab, vrolijke vis en sierlijke zeester zorgen voor een luchtig aspect. De ‘Lychee’ sieraden zijn opvallend door een schattig visje, die je aankijkt met grote kristallen ogen en kan bewegen met zijn staartje.

De nieuwe collectie van Swarovski is duidelijk geïnspireerd door de zee, maar op een manier die sierlijk en stijlvol is. En net als de zonnestralen die water laat schitteren, glinsteren de sieraden in het daglicht.

Je kunt ze online bestellen bij de online shop van Swarovski.

Add Your Comment