Voici Paris den haag
Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een creatie uit de lente/zomer 2009 collectie van Dior aangeschaft. Het unieke ensemble wordt hiermee onderdeel van de tentoonstelling Voici Paris! Haute Couture.

In het Gemeentemuseum Den Haag is vanaf 20 februari 2010 de tentoonstelling Voici Paris! Haute Couture te zien. Deze expositie neemt je mee door de geschiedenis van de haute couture. Zo kun je er ondermeer exclusieve couturecreaties van modehuizen als Chanel, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en Dior bewonderen.

Echter een Dior creatie ontworpen door John Galliano ontbrak nog. Daarom heeft het Gemeentemuseum Den Haag een blauwzijde creatie uit de lente/zomer 2009 collectie van Dior aangeschaft. Maar dit is niet het enige topstuk. Ook de trouwjurk van Sylvie van der Vaart, die ontworpen is door couturier Elie Swaab, komt naar Den Haag voor de tentoonstelling Voici Paris! Haute Couture.

De tentoonstelling Voici Paris! Haute Couture is vanaf 20 februari tot en met 6 juni 2010 te zien in het Gemeentemuseum Den Haag.