Ik heb goed nieuws voor alle The Devil Wears Prada fans! Het boek krijgt namelijk een vervolg genaamd Revenge Wears Prada: The Devil Returns.

Lauren Weisberger is op dit moment druk bezig met een vervolg van haar boek The Devil Wears Prada uit 2003. De sequel Revenge Wears Prada: The Devil Returns moet als alles goed gaat in april 2013 in de schappen liggen. Maar dat is nog niet alles, want het gerucht gaat dat het nieuwe boek ook verfilmd gaat worden.

Het verhaal

Hoewel het Revenge Wears Prada: The Devil Returns nog niet helemaal af is, heeft Lauren Weisberger alvast wel het een en ander losgelaten over het verhaal. Het boek gaat natuurlijk over Andrea Sachs, die 8 jaar geleden opstapte bij magazine Runway. Ze werkt nu samen met Emily, inderdaad haar collega van Runway, bij bruidsmagazine The Plunge. Daarnaast is Andy druk bezig met het plannen van haar huwelijk met Max, maar op een dag loopt ze Miranda Priestly weer tegen het lijf en dat zet haar hele wereld compleet op zijn kop.

Wanneer de film op het witte doek verschijnt, is nog niet bekend. Toch heb ik het idee dat het verhaal, wederom genoeg stof heeft voor een film waardoor het nooit al te lang kan duren. Hierdoor blijf ik eigenlijk zitten met 1 brandende vraag: Zullen Anne Hathaway, Meryl Streep en Emily Blunt weer gestrikt worden voor hun rol?

Add Your Comment