Kim Kardashian is getrouwd in een trouwjurk van Vera Wang. De realityster stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met Kris Humphries.

Kim Kardashian en Kris Humphries hebben elkaar afgelopen zaterdag het jawoord gegeven in Montecito in Californië. Tijdens haar grote dag droeg Kim Kardashian en trouwjurk van Vera Wang. De 30-jarige socialite koos voor een ivoorkleurige, strapless jurk met een strak lijfje en een lange tule rok. Verder had de brunette haar haren opgestoken en droeg ze een sluier en een hoofdsieraad.

Basketballer Kris Humphries beloofde zijn Kim eeuwige trouw in een mooi pak van het Italiaanse merk Ermenegildo Zegna. De bruidsmeisjes droegen net zoals de bruid een ivoorkleurige japon ontworpen door Vera Wang.

Huwelijk van 10 miljoen dollar

De dresscode van het huwelijk van Kim Kardashian en Kris Humphries was zwart wit. Onder de 450 gasten bonvonden zich vele bekende gezichten zoals Eva Longoria, zangeres Melanie B, Lindsay Lohan en de tenniszusjes Serena en Venus Williams.

Het huwelijk zou in totaal 10 miljoen dollar hebben gekost. Toch zou het bruidspaar zelf geen cent hebben uitgegeven. Bronnen beweren namelijk dat ze er door een aantal slimme deals er zelfs geld aan verdienen. Zo zou People magazine alleen al 1,5 miljoen dollar hebben betaald voor de rechten van de exclusieve beelden van het huwelijk. Daarnaast wordt de bruiloft in oktober ook uitgezonden op E!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=17dpZ0M9uxs[/pro-player]

Add Your Comment