In Londen gaat binnenkort de tentoonstelling Valentino: Master of Couture van start. Tijdens de expositie kun je de mooiste Valentino creaties bewonderen.

In het Somerset House in Londen wordt op 29 november de tentoonstelling Valentino: Master of Couture geopend. De expositie is een eerbetoon aan de Italiaanse ontwerper en focust zich vooral op zijn couture creaties. Zo worden er 130 jurken tentoongesteld die onder andere gedragen zijn door Julia Roberts, Gwyneth Paltrow, Jackie Kennedy, Grace Kelly en Sophia Loren.

De Valentino tentoonstelling is verdeeld in 3 secties. In het eerste deel krijg je een kijkje in de privé wereld van Valentino door foto’s uit zijn eigen archief. Hierna ga je naar een couture show waar je over een catwalk loopt, terwijl je kijkt naar couture jurken. In het laatste deel van de expositie zie je hoe de creaties worden gemaakt in het atelier en kun je het Valentino Garavani Virtual Museum ontdekken.

De tentoonstelling Valentino: Master of Couture is van 29 november tot en met 3 maart te zien in het Somerset House in Londen. Als ik rond die tijd in Londen ben, probeer ik zeker deze expositie te bezoeken. Want de foto’s hierboven hebben mij erg nieuwsgierig gemaakt.