kia fuse
Kia heeft sinds kort de Venga FusebyKia. Deze modieuze auto kun je zelf vormgeven door te spelen met verschillende exterieur- en interieuropties.

De Venga FusebyKia is een limited edition auto met verschillende luxe details. Zo heeft de auto onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, een panorama schuif/kanteldak, privacy glas, een full map navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. Wat deze auto echt modieus maakt is dat je kunt kiezen uit de tinten Stone Black en Solid White voor het exterieur die je kunt combineren met drie interieurkleuren Brown, Lime of Black.

De interieurkleur Brown heeft een stijlvolle en luxueuze, maar tegelijkertijd ook een minimalistische uitstraling waardoor het doet denken aan de Chloé collectie voor aankomende zomer. Haaks hierop staat de opvallende Lime versie die met de uitbundige groene accenten meer in de stijl van het kleurrijke Missoni valt. Terwijl het chique en strakke interieur van de Black variant weer een klassiek Chanel gevoel uitstraalt.

Brown

Lime

Black

De limited edition Venga FusebyKia is alleen online te bestellen. Wil je meer weten over deze stijlvolle auto? Klik dan hier. Via Facebook kun je een nieuwe Kia Picanto winnen.

Welk van deze drie stijlen past het beste bij jou?

kia pagina