Versace onthulde onlangs de zomer 2012 collectie op de Milaan Fashion Week. Het Italiaanse modehuis stuurde een zeer verleidelijke collectie de plankieren op.

Donatella omschreef haar Versace collectie voor zomer 2012, die zij op de Milaan Fashion Week, toonde als een ontmoeting tussen het oude en het nieuwe Versace. Voor deze lijn ging de ontwerpster dan ook terug in het archief van het modehuis, wat resulteerde in een collectie met veel onderwaterwereld invloeden en een vleugje en rock ’n roll.

Op de catwalk verschenen veel sexy, maar tegelijkertijd ook speelse creaties. De show opende met een witte short en jasje versierd met gouden studs. Hierna verschenen er modellen gehuld in knielange rokken gecombineerd met korte topjes, leren jurkjes, playsuits en zwierige avondjurken.


De onderwaterwereld liet Donatella Versace terugkomen in haar creaties in de vorm van glinsterende zeepaardjes en sterren en zeemeerminnenprints. Qua kleuren gebruikte de ontwerpster wit, zwart, geel, groen en turkoois. Verder voorzag ze haar modellen van hoge platform schoenen met zeepaardjes, zeesterrenringen en tassen bezet met studs.

Alles bij elkaar opgeteld was dit een echte Versace collectie waarbij verleidelijkheid en glamour centraal stonden. Natuurlijk waren sommige outfits een beetje opvallend, maar je draagt immers geen Versace om op te gaan in de massa!

Foto’s via Style