Hoewel de New York Fashion Week 2012 vorige week donderdag al van start ging, kwam het modefestijn van het weekend pas echt goed los. Zo stond onder meer de Victoria Beckham collectie voor zomer 2013 op het programma.

Victoria Beckham onthulde zondagmorgen haar nieuwe zomercollectie tijdens de New York Fashion Week 2012. Hoewel Victoria bekend staat om haar bodycon jurken vertelde ze dat ze ditmaal ook een andere kant op wilde. Daarom legde ze voor deze collectie de nadruk op tailoring.

De catwalkshow opende met een lange zwarte jurk waarna blouses, klokkende rokjes, colberts en broeken met sigarettenpijpen volgden. Haar strakke bodycon jurk verscheen halverwege de show te tonele. Verder koos Victoria voor lingeriedetails en cut-outs en qua kleuren gebruikte ze zwart, wit, nude en oranje.

Wat opviel tijdens de modeshow was het schoeisel van de modellen. Want hoewel Victoria Beckham bekend staat als een hakken dame, droegen de modellen platte schoenen. Zo hulden ze hun voeten in leren gladiatorachtige sandalen, brogues en enkellaarsjes van Manolo Blahnik.

Foto’s via Style