Na een heleboel nieuws rondom Brad Pitt en Chanel is de koek nog steeds niet op. Ditmaal heb ik de video van Brad Pitt voor Chanel No. 5 voor je.

Na een indrukwekende rij dames heeft Chanel ditmaal Brad Pitt, als eerste man, gestrikt als het nieuwe gezicht van het Chanel No. 5 parfum. De acteur is dan ook te zien in de gloednieuwe commercial. Maar eerlijk is eerlijk de video van Brad Pitt voor Chanel No. 5 valt mij een beetje tegen. In het filmpje praat Brad over zijn echte liefde en kijkt hij moeilijk in de camera waardoor het voor mij een beetje te dramatisch is.

Overigens is Brad Pitt erg te spreken voor zijn klus voor Chanel. Zo liet hij weten: “Wat belangrijk is om te herinneren over Chanel No. 5, is hoe revolutionair het parfum is. Chanel No. 5 is altijd het meest iconische parfum voor vrouwen geweest. De schoonheid van het jarenlange succes is dat de geur zowel eenvoudig, elegant als complex is. Dat is wat ik ook de aantrekkingskracht van deze campagne vind, het gaat verder dan emotie of schoonheid, om zo op te roepen wat tijdloos is.”

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=mGs4CjeJiJQ[/pro-player]

Update Brad Pitt voor Chanel

Het nieuws rondom Brad Pitt en Chanel houdt maar niet op. Want na de eerste video van Brad Pitt voor Chanel No. 5 is er inmiddels een tweede verschenen. In dit filmpje houdt Brad hetzelfde filosofische praatje, maar zijn er ook beelden van 2 modellen toegevoegd. Het toepasselijke is dat de ene dame blond is en de ander een brunette. Kortom, dit is een keuze die de acteur eerder heeft moeten maken.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=9UvVmMamNgE[/pro-player]