Toen Vivienne Westwood tijdens de finalen van haar catwalkshow in Parijs haar applaus in ontvangst nam, kreeg de ontwerpster een kat naar haar hoofd geslingerd.

Dat je bij een modeshow echt van alles kan verwachten, werd maar weer eens bewezen tijdens de show van Vivienne Westwood. De roodharige ontwerpster werd namelijk bekogeld met een kat. Hoewel het een heel verrassend slot was voor het publiek, was Vivienne net zo verrast. De vliegende kat hoorde namelijk niet bij de show.

Wie de kat precies heeft gegooid naar Vivienne Westwood is niet duidelijk. Het gerucht gaat dat het iemand van PETA was. Toch zou het ook goed kunnen dat iemand anders het dier over de catwalk heeft geslingerd, aangezien Vivienne onlangs met PETA heeft afgesproken dat zij geen bont meer in haar collectie zou gebruiken. Wie dan ook de dader mag zijn, deze persoon heeft wel gezorgd voor onvergetelijk beelden.

Overigens hoefde er geen dierenambulance aan gooi incident te pas te komen. Het ging namelijk om een knuffelkat, die na zijn val liefdevol werd opgepakt door een model.