Vrouw steelt tassen
Designertassen, veel vrouwen zijn er dol op en kunnen er geen genoeg van krijgen. Dit gaat ook op voor een vrouw uit Engeland. Zij stal meer dan 900 tassen uit verschillende luxe winkels.

Een dure tas uitzoeken, het prijskaartje en het alarm verwijderen en er vervolgens mee de winkel uitlopen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Op die manier stal de 48-jarige Jane Rand de afgelopen jaren meer dan 900 handtassen. De vrouw had tijdens haar winkelsessies een voorliefde voor tassen van Louis Vuitton, Gucci en Prada.

1.000 euro voor een gestolen tas

De vrouw stal in 3 jaar tijd een buit met een waarde van bijna 600.000 euro. Volgens de Daily Mail verkocht Jane Rand tussen 2009 en 2012 ongeveer 838 handtassen online. Per item verdiende de moeder van 2 kinderen vaak meer dan 1.000 euro.

De dievegge werd alleen onlangs gepakt toen zij met een gestolen tas een warenhuis uit wilde lopen. Later bleek ook uit de beveiligingsbeelden dat Jane al jaren tassen stal uit winkels verspreidt over Engeland. In het politierapport wordt ze omschreven als de grootste tassendief van het land. De rechter heeft dan ook al duidelijk gemaakt dat ze op een flinke gevangenisstraf kan rekenen.

Add Your Comment