Zondagavond werd in Hollywood voor de 82ste keer de Oscars uitgereikt. Kortom het was weer een komen en gaan van celebrities in prachtige designers creaties.

Tijdens de uitreiking van de Oscars, de meest prestigieuze filmprijs, vloeiden de tranen weer rijkelijk. De grote winnar van de avond was de film The Hurt Locker, die maar liefst 6 gouden beeldjes in de wacht sleepte. Natuurlijk leuke zo’n beeldje voor in je kast of voor op de openhaard, maar waar wij reuze nieuwsgierig naar waren was: wat dragen de celebrities?

Sandra Bullock ging er niet alleen vandoor met een Oscar voor beste actrice, ze zag er ook nog eens prachtig uit in haar metallic kleurige jurk van Marchesa.

Cameron Diaz was voor mij de Belle van het bal. De blondine droeg een adembenemende avondjurk van Oscar de la Renta.

Sarah Jessica Parker was betoverend mooi in haar gele, satijnen jurk met zilveren bloemen van Chanel Couture.

Wat Charlize Theron dacht toen ze deze Christian Dior Couture jurk uitzocht is voor mij echt een grote vraag. De rozetjes op haar borsten zijn niet echt mijn smaak.

Kate Winslet zag er in haar gouden strapless jurk van Yves Saint Laurent uit als een old-school filmster. Ook droeg ze een diamanten ketting van Tiffany & Co ter waarde van $2.5 miljoen.

Penelope Cruz verscheen in een strapless, bordeauxrode jurk van Donna Karan gecombineerd met juwelen van Chopard.

De Chanel jurk van Diane Kruger is naar mijn mening geen succes. Het gedeelte tussen de zwarte banden lijkt zelfs wel gemaakt van gescheurd papier!

Demi Moore verscheen in een blusch kleurige strapless jurk van Atelier Versace.

Jennifer Lopez droeg een bleek roze jurk van Armani Prive, die geïnspireerd was door romantiek en de geheimzinnigheid van de maan.

Zoe Saldana was gehuld in een creatie van Givenchy Haute Couture.