Gooische Vrouwen

Het nieuwe seizoen van de dramaserie Gooische Vrouwen ging twee weken terug van start. Zo was afgelopen zondagavond op RTL4 alweer de tweede aflevering van de serie te zien. De dramaserie vertelt het verhaal van vier decadente vrouwen in het Gooi. Ondanks hun dure auto’s, prachtige villa’s en dikke bankrekeningen heeft het dagelijks bestaan van de vier dames weinig weg van een sprookje. Cheryl, Willemijn, Claire en Anouk leiden niet een standaard luxeleventje in het Gooi, maar kampen ieder met hun eigen portie problemen, zorgen en verdriet.

Juist die problemen, zorgen en verdriet maakte de serie immens populair. Het dagelijkse bestaan van de vier vrouwen hield heel wat dames aan de buis gekluisterd. Zo ook de vrouwelijke redactie van Modeblog. Daarom hebben we deze keer gekozen voor een echte Gooische Vrouwen prijsvraag.

Wil je weten wat er in seizoen 1 gebeurde, of weet jij niet meer precies hoe seizoen 2 afliep, of wil je alle afleveringen gewoon nogmaals zien? Dan moet je beslist meedoen aan de Gooische Vrouwen prijsvraag, want dan maak je kans op de dvd-serie, seizoen 1 en 2, van Gooische vrouwen. Om deze vijf dvd’s te winnen moet je antwoord geven op de volgende vraag: Op welke datum werd de allereerste aflevering van de serie Gooische Vrouwen uitgezonden op Talpa? Email je antwoord samen met je naam en adresgegevens voor 12 oktober naar Modeblog via info@modeblog.nl.

Om mee te doen aan deze actie moet je lid zijn van Modeblog. Ben je dat nog niet? Druk hier om gratis lid te worden van Modeblog.

Add Your Comment