Ik wil, ik wil, een echte Galliano zonnebrillen! En dat is vanaf volgend jaar ook echt mogelijk, want John Galliano komt met een eigen zonnebrillenlijn. De ontwerper tekende een overeenkomst met het Italiaanse bedrijf Marcolin voor een John Galliano eyewearcollectie.

Galliano en brillengigant Marcolin hebben hun handtekening gezet onder een vijfjarig contract. De eerste John Galliano eyewearcollectie zal in het najaar van 2009 uitkomen en bestaan uit zowel mannen als vrouwen zonnebrillen en frames voor brillen op sterkte. De brillen komen te hangen in speciaalzaken, warenhuizen en in de eigen filialen van Galliano.

Zowel de ontwerper als Marcolin zijn erg in hun nopjes met de nieuwe samenwerking. Zo melde Maurizio Marcolin, Style&Lincensing Officer van de Marcolin Group die ook de brillenlijn van Tom Ford en Roberto Cavalli produceren: ‘John Galliano is een genie en het is een grote kans voor Marcolin om met hem te mogen samenwerken’.

De designer liet op zijn beurt weten: ‘Zonnebrillen en oogmode zijn essentiële accessoires om jezelf overal kenbaar mee te maken. En ik zie het dan ook helemaal zitten om ze een ‘Galliano-touch’ te geven. Ik ben razend enthousiast dat ik mag samenwerken met Marcolin en op die manier het Galliano-merk met oogmode kan uitbreiden. Ik kan niet wachten om een nieuwe visie op oogmode te creëren!’

Add Your Comment