Swarovski gaat zich na accessoires nu ook richten op de beautywereld. Het kristallenmerk komt namelijk met een parfum genaamd Aura by Swarovski.

Aura by Swarovski is het allereerste parfum van Swarovski waarin vrouwelijkheid en de schittering van het licht centraal staan. De geur heeft een fruitig en bloemachtig aroma waarin ingrediënten als witte muskus, amber, benzoëhars zijn gemixt met roze peper en lychee.

De nieuwe geur valt op door de flacon waarin het verpakt zit. Het parfum wordt omhuld door een eenvoudig en strak gestroomlijnde fles. Maar Swarovski zou natuurlijk Swarovski niet zijn als er geen kristallen aan te pas zouden komen. Daarom is de bovenkant van de flacon versierd met een asymmetrisch geslepen kristal.

Naast het Aura by Swarovski parfum lanceert het merk ook een bijpassende lichaamsverzorginglijn bestaande body cream, body lotion, douche gel en deodorant. Daarnaast komt Swarovski ook met een aantal make-up producten zoals een lipgloss en de Crystal Touch, een glanzend product voor op het gezicht en decolleté. De make-up zit verpakt in een hanger met daarop roze of witte stenen.

Zelf heb ik het Aura by Swarovski parfum nog niet mogen ruiken, maar ik ben wel erg benieuwd naar het parfum. De verpakking vind ik in ieder geval al erg geslaagd.

Add Your Comment