Na Christian Louboutin vond Barbie het tijd worden voor een nieuw mode-icoon. Ditmaal kruipt Barbie in de huid van Grace Kelly.

Barbie komt met 3 speciale Grace Kelly poppen. Omdat Grace Kelly zowel actrice, als mode-icoon als prinses was, wordt de blonde pop gehuld in 3 iconische creaties van Amerikaanse schone. Want als een icoon een icoon ontmoet, moet dat natuurlijk wel groots aangepakt worden.

Actrice, mode-icoon en prinses

Zo is er de To Catch a Thief Barbie de versie van actrice Grace Kelly in een hemelsblauwe jurk en chiffonsjaal. De Romance pop verwijst naar mode-icoon Kelly. De zwarte, uitlopende jurkje met bloemenpatroon gecombineerd met witte handschoen is de creatie die Grace Kelly in 1955 droeg toen ze op het Cannes Film Festival haar prins Rainier ontmoette.


De derde pop is Grace Kelly als bruid. Ditmaal is de blondine gehuld in een witte, kanten trouwjurk met sluier en draagt ze een boeket bloemen in de hand. De prinses droeg deze jurk toen zij in 1956 trouwde met prins Rainier van Monaco.

Barbie als Grace Kelly de bruid is nu al verkrijgbaar voor zo’n 125 euro, de andere 2 poppen zijn later te koop. Een percentage van de opbrengst wordt geschonken aan het Princess Grace Foundation, die zich inzet voor aan opkomende theater-, dans- en filmartiesten.

Add Your Comment