Celebrities hebben vaak meerdere woningen in hun bezit en kopen en verkopen daarom regelmatig huizen. Hier vind je 3 celebrity huizen die op dit moment te koop staan.

De meeste celebrities kunnen dankzij hun riante salaris de mooiste huizen veroorloven. De celebrity huizen zijn vaak erg groot en luxe ingericht. Kijk hier onder andere mee naar het huis van Pamela Anderson in Malibu wat op dit moment in de verhuur staat.

1. David Schwimmer, Los Angeles, $10.7 miljoen


Het riante huis in Los Angeles van acteur David Schwimmer staat te koop voor $10.7 miljoen. Het herenhuis is gebouwd in een Mediterrane stijl en heeft een oppervlakte van 11.000 vierkante meter. Het huis heeft 9 slaapkamers, een bibliotheek, filmzaal, zwembad, spa en een tennisbaan.

2. Pamela Anderson, Malibu, $75.000 per maand


Het huis van Pamela Anderson wordt verhuurd voor $75.000 per maand. Het is ook mogelijk het eco-vriendelijke huis voor een week te huren, in dat geval ben je $20.000 kwijt. De villa ligt in Malibu aan het strand en heeft 3 slaapkamers, een sauna en een zwembad. Pamela heeft het huis zelf ontworpen en ingericht.

3. Good Will Hunting huis, Los Angeles, $779.000


De schrijver van de film Good Will Hunting, met daarin Matt Damon en Ben Affleck in de hoofdrol, verkoopt zijn woning. In deze villa is het gehele script voor Good Will Hunting geschreven. Het huis is gebouwd in de 19e eeuw en is voorzien van opvallende hardhouten vloeren. Het huis, met daarin 4 slaapkamers, is in goede staat maar vereist enige renovatie en staat daarom te koop voor $779.000.

Foto’s via Bornrich

Add Your Comment