Celebrities wonen meestal in luxe, grote en prachtige huizen. Daarom vind je hier 10 celebrity huizen die te koop staan.

Veel celebrities wonen in schitterende huizen die van alle luxe voorzien zijn. De woningen zijn enorm groot en beschikken veelal over exclusieve elementen zoals spa’s, bioscopen en helikopterplatforms. Zo ook het huis van actrice Jennifer Aniston. Haar Beverly Hills villa is met een vraagprijs van maar liefst $42 miljoen het duurste celebrity huis dat nu te koop staat.

Hieronder vind je 10 celebrity huizen die te koop staan.

1. Jennifer Aniston, Beverly Hills, $42 miljoen


Het huis dat Jennifer Aniston in 2006 in Beverly Hills heeft gekocht staat te koop. De villa van de Friends actrice heeft een modern uiterlijk en is in 1972 ontworpen door architect Hal Levitt. Het huis telt 5 slaapkamers, 8,5 badkamers, een speelkamer, Japanse spa en een zwembad.

2. Michael Jackson, Holmby Hills, $29 miljoen


De villa waarin Michael Jackson in 2009 is overleden staat te koop voor $29 miljoen. Het huis lijkt op een Frans kasteel en bevat 7 slaapkamers en 13 toiletten. Verder heeft het enorme onderkomen een gym, bioscoopkamer, spa, een garage voor 7 auto’s en een wijnkelder met proeflokaal.

3. Nicolas Cage, Bayshore Drive, $28.5 miljoen


Het Bayshore Drive huis van Nicolas Cage staat te koop voor $28.5 miljoen en dat terwijl de acteur in 2008 de woning zelf heeft gekocht voor $35 miljoen. Het huis kijkt uit op het Lido Channel en de Main Channel. Naast een prachtig uitzicht heeft de villa ook 6 slaapkamers en 9 badkamers.

4. Katharine Hepburn, Old Saybrook, $28 miljoen


Katharine Hepburn vraagt $28 miljoen voor haar ouderlijk huis in Old Saybrook. De ouders van de actrice lieten het huis in 1913 bouwen voor $2.400. De woning heeft een koloniale stijl en telt 6 slaapkamers, 8 badkamers en 15 andere kamers.

5. Val Kilmer, New Mexico, $18.5 miljoen


Val Kilmer heeft de vraagprijs van zijn ranch in New Mexico met 44 procent verlaagd naar $18.5 miljoen. In 2009 vroeg de acteur nog $33 miljoen voor het huis. De woning bestaat uit 4 slaapkamers en 4 badkamers. Naast het woonhuis staat ook een apart gastenverblijf.

6. Christie Brinkley, Bridgehampton, $15.75 miljoen


In Bridgehampton staat het landhuis van Christie Brinkley te koop. Het model vraagt $15.75 miljoen voor de villa die ook bekend staat als de Tower Hill. Het huis telt 12 slaapkamers en heeft een grote observatie toren.

7. Mel Gibson, Malibu, $14.5 miljoen


Mel Gibson heeft zijn Lavender Hill Farm in Malibu te koop gezet voor $14.5 miljoen. De woning wordt omringd door een mooie tuin en heeft 6 slaapkamers en 9 badkamers. Verder beschikt het enorme huis over een lift, mediakamer, gym, zonnekamer, bibliotheek, wijnkelder, zwembad en een tuinhuis.

8. Sean Diddy, New Jersey, $13.5 miljoen


Het huis dat Sean Diddy in 2010 voor $5 miljoen in New Jersey heeft gekocht staat nu te koop voor $13.5 miljoen. Het huis van de rapper heeft een koloniale stijl en telt 26 kamers, een zwembad, een putting green en een gastenhuis.

9. Elizabeth Taylor, Bel-Air, $8.6 miljoen


In Bel-Air in Los Angeles wordt het huis aangeboden waar actrice Elizabeth Taylor tot aan haar dood, in maart 2011, in heeft gewoond. Het $8.6 miljoen kostende huis heeft 5 slaapkamers, een bioscoop, kantoor en een Engelse tuin.

10. Diane Keaton, Pacific Palisades, $8.5 miljoen


De moderne villa van Diane Keaton staat in Pacific Palisades in Los Angeles. De actrice kocht het huis in 2007 voor $9.1 miljoen en verkoopt het nu voor $8.5 miljoen. Keaton heeft onder andere het houtwerk van de woning laten opknappen en voorzag het ook van een tweede verdieping die ruimte biedt aan een slaapkamer in loft stijl.

Foto’s via Bornrich

Add Your Comment