Als je naar buiten kijkt lijkt de zomer nog ver weg, maar Les Pop-Up de Chanel brengt daar verandering in. De nieuwe make-up collectie van Chanel is werkelijk prachtig en straalt wat vrolijkheid naar je toe.

Les Pop-Up de Chanel bestaat voornamelijk uit koraal en roze tinten, met enkele turkooizen en zilveren kleuren. De zomercollectie besteedt de meeste aandacht aan make-up voor de lippen en nagels, er zijn dan ook geen producten voor de ogen. Maar dat is niet erg, want de nagellakjes en lipglosjes zijn al blikvangers van zichzelf.

Zo komt de nieuwe nagellak van Chanel uit in drie mooie kleuren, donker-, lichtroze en turkoois. De Gloss Fluo is een extra glanzende lipgloss, die net als de nieuwe lipsticks verkrijgbaar zijn in mooie koraal en roze tinten.

De make-up collectie voor zomer 2010 kan natuurlijk niet zonder een goede bronzer, dus introduceert Chanel de Soleil Tan. Verrassend zijn de zilveren nagellak en lipstick in de Les Pop-Up collectie. Met zilveren nagels zou ik nog wel rondlopen, maar met zilveren lippen toch echt niet. Ik weet niet wie wel, één van jullie misschien?

Add Your Comment