Het modehuis Chloé heeft onlangs een nieuw parfum genaamd Love Chloé gelanceerd. Het parfum krijgt veel media-aandacht, maar niet vanwege de geur maar door een fout in de campagne.

In de campagne van het parfum Love Chloé schittert model Raquel Zimmermann in een outfit van Chloé. Niks mis mee, maar toch is er een klein foutje gemaakt. Om de taille van Raquel hangt niet een riem van Chloé, maar één van het modehuis Yves Saint Laurent.

Ik denk dat deze blunder waarschijnlijk de nachtmerrie is van iedere stylist en vermoed dan ook dat Joe McKenna, de stylist die Raquel Zimmermann voor deze shoot kleedde, klamme handjes kreeg toen het nieuws bekend werd. Maar zonder deze fout had de geur waarschijnlijk nooit zoveel media-aandacht gekregen. Toch vrees ik wel het ergste voor de McKenna en aangezien een fout menselijk is, sluit ik daarom maar af met iets positiefs over de geur.

Love Chloé is een poederig parfum dat ruikt naar een mix van roze peper, muskusnoten, rijstpoeders gemengd met iris, helitroop, hyacint en sering. De bloemige geur zit verpakt in een nude-roze flacon met transparante en metalen elementen. Naast het parfum Love Chloé is er ook een bijpassende douchegel, bodylotion en deodorant verkrijgbaar.