Christian Louboutin slaat een nieuwe weg in, hij komt namelijk met een beautylijn. Dat betekent dat je binnenkort een passende rode lippenstift kunt aanschaffen bij je rode zolen!

Make-up heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld bij Christian Louboutin. Het was immers een potje rode nagellak dat de ontwerper op het idee bracht om de zolen van zijn schoenen rood te verven. Hierdoor is het dan ook niet erg verwonderlijk dat Christian Louboutin binnenkort met een eigen beautylijn komt.

Voor zijn beautylijn heeft Christian Louboutin de handen ineen geslagen met New Yorkse Batallure Beauty LLC. Uit welke producten de collectie bestaat is helaas nog niet bekend, maar de naam wilde de schoenenkoning alvast wel verklappen. Hij heeft gekozen voor Christian Louboutin Beauté.

Nefertiti als inspiratie

Verder liet Christian Louboutin aan WWD weten dat hij zich voor deze lijn heeft laten inspireren door Egyptische koningin Nefertiti, waarvan een beeld staat in het Neues Museum in Berlijn. “Ik heb wel een uur naar dat beeld staan staren. Ze is een perfecte schoonheid en ook haar make-up is perfect,” aldus de ontwerper.

Tot slot vertelde Christian Louboutin dat hij make-up als een logische volgende stap ziet voor zijn merk. “Make-up geeft vrouwen macht en dat doen mijn schoenen ook, liet de Fransman weten. Helaas moeten we alleen nog wel even wachten op deze macht. De eerste Christian Louboutin Beauté producten zijn pas vanaf eind 2013 verkrijgbaar.

Add Your Comment