Ik wil, ik wil! Nee geen echte krokodil, maar een Gucci en Burberry knuffelbeer. Want 30 verschillende designers hebben een knuffelbeer ontworpen.

Prada, Victoria Beckham en Alexander McQueen zijn een aantal van de namen die voor de organisatie Children in Need een knuffelbeer hebben ontworpen. De 30 merken werden door Love magazine gestrikt om een 61 centimeter hoge Pudsey beer te creëren.

De beren zijn van 24 oktober tot en met 14 november exclusief te bewonderen bij het warenhuis Selfridges in Londen en Manchester. Hierna worden de beren op 15 november geveild bij Christie’s en wordt de opbrengst gedoneerd aan Children in Need.

Zelf vind ik de designerknuffelberen echt geweldig. Ik heb dan ook mijn hart verloren aan Tom Ford en de Louis Vuitton beer zou ik graag willen hebben als mijn nieuwe tas voor de winter.