d-g-fragrance-anthology
Modeduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana komen met een nieuwe parfumlijn  genaamd The Fragrance Anthology. Het gaat om vijf geuren, die gebaseerd zijn op verschillende tarotkaarten, met elk een eigen identiteit en elk vertegenwoordigd door een topmodel.

Dolce & Gabbana lieten hun oog vallen op modellen die in de jaren negentig aan de absolute wereldtop stonden. Zo is Claudia Schiffer het gezicht van ‘The Moon’, verbeeldt Eva Herzigova ‘The Wheel of Fortune’ en Naomi Campbell poseerde voor ‘The Empress’. Het duo koos voor deze modellen omdat zij iconen zijn en zowel jongere als oudere vrouwen aanspreken.

Naast de beeldschone dames gingen ook drie mannelijke modellen uit de kleren voor de campagne. Zo zijn Fernando Fernandes, Noah Mills en Tyson Ballou ook te zien in de campagnes.
Het idee om de magische tarotkaarten als inspiratie te gebruiken kwam van Gabbana. De ontwerper is geïnteresseerd geraakt in magie in zijn tienerjaren en het was destijds dat hij zijn hand liet lezen door een zigeunerin. Zij vertelde hem dat hij heel erg beroemd zou worden.

De geuren Le Bateleur 1, L’Imperatrice 3, L’Amoureaux 6, La Roue de la Fortune 10 en La Lune 18 zijn vanaf september verkrijgbaar. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de D&G Fragrance Anthology collectie volgend jaar met nog twee parfums uitgebreid.

Add Your Comment