estee-lauder-pure-white-linen-pink-coral

Wat is de lente toch een heerlijke periode. De zon begint te schijnen, de bloemen bloeien maar wat nog beter is, er worden veel nieuwe lekkere geurtjes geïntroduceerd. Want de lente is favoriet bij de beautymerken om een heerlijk parfum op de markt te brengen. Eén van deze gloednieuwe aanwinsten is Pure White Linen Pink Coral van Estée Lauder.

De perfecte melange van fruitige appelbloesem, watervruchten, lathyrus, camelia’s, kamperfoelie en sandelhout maken Pure White Linen Pink Coral een op en top vrouwelijke, rustgevende en milde geur.

Het parfum raakt je op subtiele wijze en begint met een zachte golf van Chinese bessen en roze peperkorrels. Wat volgt is een mooi samengaan van bloemeffecten, met de blijvende  tonen van jasmijn, cameliabloesem en een accent van kamperfoelie. Daarna, een boeket van lathyrus, kersenbloesem en roze pioenroos. De bloemaccenten drijven uiteindelijk de verte in, met in hun kielzog de tonen van romig sandelhout, heldere vanille en heliotroop.

De vrouwelijke en rustgevende Pink Coral geur is gehuld in dezelfde flacon als de twee bestaande parfums in deze collectie, Pure White Linen en Pure White Linen Light Breeze, maar gaat gehuld in een roze tint. Ook is de kenmerkende witte schelp vervangen door een sierlijk zeepaardje.

Pure White Linen Pink Coral van Estée Lauder is vanaf nu te koop in een eau de parfum spray van 30, 50 en 100 ml. Daarnaast is er ook een bijpassende body lotion.

Add Your Comment