De New York Fashion Week 2011 is nog altijd in volle gang. Maar naast prachtige outfits zien we ook de nieuwste beauty looks voorbij komen. Zo was de make-up tijdens de Derek Lam show verzorgd door Estée Lauder.

Derek Lam presenteerde onlangst tijdens de New York Fashion Week 2011 zijn winter 2011 collectie. Tom Pecheux, de Creative Makeup Director van Estée Lauder, creëerde hiervoor een moderne en dramatische metallic make-up look. De nagels van de modellen werden onder handen genomen door Jin Soon Choi.

Tom Pecheux koos qua make-up voor glanzende, loodgrijze ogen die hij combineerde met rustige lippen. Voor de ogen gebruikte hij een glinsterende zwarte en een metallic grijze oogschaduw en als finishing touch een highlighting poeder. De lippen voorzag hij van een matte nude lippenstift om zo zelfverzekerde, maar ook lieve uitstraling te creëren.


De make-up die tijdens de catwalkshow werd gebruikt is afkomstig uit de nieuwe Estée Lauder Pure Color collectie die in de herfst van 2011 gelanceerd wordt.

Ogen:

Estée Lauder oogscaduw in Silver met metallic finish
Estée Lauder oogscaduw in Black met shimmer finish
Estée Lauder Illuminating Powder

Lippen:

Estée Lauder Nude Matte Lipstick

Gezicht:

Idealist Even Skintone Illuminator
Double Wear Light Stay-in-Place Makeup
Bronze Goddess Soft Duo Bronzer

Add Your Comment