De make-up collectie van Guerlain voor zomer 2010 draait volledig om zachte pastel tinten. De lichte kleuren stralen een romantische ambiance uit en passen perfect bij het creëren van een natuurlijke uitstraling. 

Voor de Guerlain make-up collectie voor zomer 2010 zijn de beroemde Météorites pareltjes in een nieuw jasje gestoken, maar ze zijn nog steeds wonderschoon. De zilveren doosjes met rozenmotief onthullen drie verschillende varianten, zo bevat Tient Rose lila, roze, champagne, wit en groene kleuren. Tient Beige bestaat wederom uit lila en roze, maar wordt nu gecombineerd met beige, abrikoos, licht goud en wit. Als laatste is er Tient Dior, die blauw, lila, donker en licht beige, abrikoos en witgouden tinten heeft.

Ook is er de nieuwe oogschaduw Ombre Perlées van Guerlain met vier kleuren. Daarnaast is zijn er ook doosjes met maar  één oogschaduwkleur. Hiervoor kun je kiezen uit  vier verschillende kleuren, namelijk perzik, antracietgroen, paarsbruin en poederroze.

Natuurlijk bevat de collectie ook producten voor de lippen. Deze worden om te zoenen met de roze en koraal Kiss Kiss Baby lippenstiften.

Add Your Comment