harrige-tas.jpg

In de novembermaand is het meestal koud en druilerig weer. Hoewel de winter in deze maand nog niet officieel begonnen is, lijkt deze donkere maand verdacht veel op de komende wintermaanden. De winter is niet mijn favoriete seizoen, maar toch brengt dit jaargetijde één voordeel met zich mee. In de winter is het eindelijk perfect weer om een harige tasje te dragen. 

In de zonnige maanden hiervoor kon je, je nog niet op straat begeven met een harig tasje. Maar nu is het dan eindelijk zo ver. Verschillende modehuizen hebben prachtige bont tassen in hun collecties. Zo heeft Gucci deze winter een aantal zeer luxueuze tassen in de collectie.

De modellen variëren van kleine schoudertassen tot grote handtassen. De tassen zijn van verschillende kleuren bont voorzien, zoals bruin, zwart en wit. Daarnaast zijn de meeste tassen afgewerkt met bruin of zwart leer.

Zelf vind ik de tas met het zigzag patroon in het wit, zwart en naturelkleur het mooist. Dit exclusieve hobo model is ook afgewerkt met zwart krokodillenleer.

En mocht je, je nog afvragen of deze tassen van echt bont zijn gemaakt? Daarover kan ik heel kort zijn. Het antwoord is ja, deze tasjes zijn van nertsen of bunzings gemaakt. 

Add Your Comment