Julliett draagt een erg opvallend baseball jack. Wat vind jij van deze Hot of Not?  Zou je de jas aantrekken of is hij net iets te apart.

Het blauwe baseball jack met zwart wit motief wat Juliette draagt is van het Label Staff by Maff. Een voor mij totaal onbekend merk. Dit jasje heeft ze gecombineerd met een heel kort shortje en enorme blauwe hoge hakken. Als accessoires heeft ze wat zilveren ringen om haar vingers geschoven en draagt ze een ketting in dezelfde kleur. Tot slot heeft ze een kuif en een hoge staart in haar haren.

Het meisje op de foto lijkt erg jong, maar over haar smaak valt niet te twisten. Of wel? Het jasje wat ze draagt zou ik zo kopen als ik het ergens zie hangen. Geweldig vind ik het. Het is eigenlijk een baseball jack, maar door het zwart witte motief en de opvallende blauwe kleur is het toch een heel speciaal exemplaar. De kuif in haar haren vind ik erg goed passen bij de look, alleen had ik er zelf wel gympjes onder aan getrokken in plaats van de hakken die ze draagt. Wat is jouw mening over het baseball jack van Julliet?

[bawlu_buttons]

Foto’s via madamejulietta

Add Your Comment