Wat vinden jullie van deze bloemenbloes van Sirma? Als je haar totale look ziet durft deze dame erg te spelen met kleuren. Kan deze bloes jouw goedkeuring verdragen?

Waarschijnlijk heb je er al veel voorbij zien komen voor deze zomer. Je ziet ze in alle soorten en maten in elke winkel hangen. Ook hier kom ik met een bloemenbloes, want dit is er een die ik nog niet ben tegengekomen. Het is een zwarte bloes met verschillende grote bloemen met een spijkerrandje bij de knoopsluiting, kraag en mouwen. Sirma heeft hem gecombineerd met een roze broek en bril, een zwarte clutch en dezelfde kleur schoenen.

De totale look vind ik te veel Barbie, maar een erg leuke manier om deze bloemetjesbloes te combineren kan ik zo ook niet bedenken. Misschien met een zwart kort jurkje of iets in die richting. Zodat sexy met schattig gecombineerd wordt. Alhoewel ik de bloes wel wat vind hebben zou ik hem niet snel dragen. Wat vind jij? Is deze bloes Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Sirmamarkova

Add Your Comment