Allerlei verschillende figuren lijken de zomercollectie 2012 van Burberry Prorsum te domineren. Zo ook bij dit shirt, waar ze er zelfs op vastgemaakt zijn. Vind je het wat of absoluut niks?

Het figuurtjes shirt van Burberry Prorsum geeft me een beetje het gevoel dat ik in Afrikaanse sferen ben beland. Stenen en grote kralen zijn in de komende zomer. Ze komen vooral veel in sieraden terug. Op kleding ben ik ze nog niet veel tegengekomen.

Ik vraag me stiekem af of de figuren er niet af zullen vallen bij veel gebruik en of je het T-shirt wel kunt wassen, want dragen wil ik hem wel. Niet op een oranje rok met sleehakken, maar wel op een spijkershortje met bruine sandalen en een dito kleur hoed op mijn hoofd. Wat vind jij van het figuurtjes shirt van Burberry?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style