Juliette draagt een neongele trui die langzaam overgaat in een grijze kleur. Het is aan jou of je het model Hot of Not vindt.

De oversized neongele trui draagt Juliette als een jurk. Wat voor schoenen ze bij haar outfit gestijld heeft kunnen we alleen maar raden. Wel kun je een beetje zien dat ze goudkleurige sieraden draagt. De ketting lijkt wat kleine spikes te hebben en om haar rechterarm prijken een brede armband en een horloge. Om haar look helemaal compleet te maken heeft deze dame haar lippen rood gestift.

Ik vind deze neongele trui erg mooi, maar dit komt ook doordat ik iets heb met deze oversized modellen. Heerlijk als je ze als jurkje kan dragen, maar dan wel gecombineerd met een dikke panty in de winter. In de zomer vind ik een sweater met blote benen eronder wat raar ogen. Het is dan namelijk toch meer een item voor de koudere avonden. Mijn mening over dit item is wel duidelijk lijkt me, maar nu wil ik ook die van jou weten. Is het kledingstuk wat Juliette draagt leuk of niet?

[bawlu_buttons]

Foto via Maffashion