Lina draagt een zwart T-shirt met een pentagram op een ietwat alternatieve manier gestijld. Vind je dit leuk of is het juist 10 keer niks?

Lina heeft een zwart shirt met een wit pentagram- teken erop aan. Ze draagt het als een jurkje gecombineerd met een zwarte hoed en neonroze Dr. Martens. In de panty zit in ieder geval een enorme ladder. De accessoires bij haar outfit zijn niet bepaal onopvallend, kijk maar naar het gele ding om haar arm en de band met studs. Het totaalplaatje is een soort alternatieve gothic look, maar dan op een goede manier.

Mijn eerste gedachte bij het zien van deze foto was Jenny Humphrey uit Gossip Girl. Het zou me niks verbazen als Lina haar als inspiratiebron heeft gebruikt. De tweede was, het is leuk maar ik vind Dr. Martens en armbanden met studs normaal gesproken spuuglelijk! Lina heeft haar outfit zo gestijld dat dingen die niet mooi zijn gewoon leuk worden. Het gat in haar panty vind ik sowieso al geweldig. Ik heb het zelf ook heel vaak, met opzet. Scheelt weer nieuwe panty’s kopen. Maar het ging eigenlijk om het pentagram T-shirt, dat zou ik zelf wel dragen. Jij ook?

[bawlu_buttons]

Foto via Linatesch

Add Your Comment