De vrouw op deze foto draagt een spijkerblouse zonder mouwen. Vind je het een mooi model of zou je het zelf nooit dragen?

De blouse van Morgan heeft geen mouwen en is voorzien van zilveren details. Ook heeft het een linker borstzakje. Dit item heeft ze gecombineerd met een zwarte leren legging. De kleuren van haar outfit laat deze dame goed terugkomen in haar accessoires. Kijk maar naar haar halfhoge laarsjes vol met glitters en de ringen en lange armband die ze draagt.

Eigenlijk houd ik niet zo van leggings, vooral niet met korte tops erboven, maar ik vind dat Morgan het goed kan hebben. Daarnaast klopt het totaalplaatje helemaal en zou ik de blouse en de schoenen die ze draagt zelf zo aantrekken. Geweldig zijn ze!

Nu weet jij mijn mening, maar ik mis nog die van jou. Wil je me laten weten of je deze spijkerblouse Hot of Not vindt?

[bawlu_buttons]

Foto via Mojomade