De wijde groene broek met print is niet een exemplaar dat je elke dag ziet. Is hij draagbaar of absoluut niet, dat is wat ik van jou wil horen.

Zina draagt op deze foto een erg wijde groene broek met kleine stukjes vrolijke bloemenprint en wat witte vlakken. Een wit basic T-shirt met lange mouwen is wat ze erop aangetrokken heeft. Over haar linkerschouder hangt een zwart leren jasje. Bij haar outfit heeft ze zwarte schoenen gecombineerd en ze houdt een zwart tasje of brillenkoker vast. Dat laatste zou goed kunnen vanwege de zonnebril die ze draagt. De nagels van Zina zijn roze gelakt en om 2 vingers draagt ze een ring met een kruis erop.

Hoe origineler hoe beter is meestal mijn motto. Toch zie ik mezelf deze broek echt niet dragen. Het is een vormloos geval, alleen de kleuren en de print vind ik wel leuk. Als die op een legging had gezeten had ik hem zo gekocht! De outfit heeft ze wel goed gestijld. Zo’n opvallend item kun je namelijk het best met basic items stijlen. Alleen had ik wel voor een wit strak hemdje gekozen en had ik mijn nagels in een andere kleur gelakt. De roze nagellak komt namelijk absoluut niet terug in de rest van haar kleding.

Wat is jouw mening over deze wijde groene broek, vind je het item een Hot of Not waard?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Fashionvibe-blog