Deze zachtroze outfit was tijdens de catwalkshow van Chanel voor winter 2012-2013 te zien. Jij mag bepalen of je de couture look Hot of Not vindt.

Karl Lagerfeld ontwierp een prachtige Chanel couture wintercollectie, waarin de kleuren grijs, zwart, en zachtroze centraal staan. Het model, op de bovenstaande foto, viel voor mij door de uitstraling van de kleding het meeste op. Zij draagt op de kleurrijke lange rok een mooi afgewerkte blouse met doorzichtige knoopjes. Om het geheel af te maken is een zwarte riem toegevoegd en draagt het model platte schoenen met een zilveren neus.

Persoonlijk zou ik de kleding voor een bijzondere gelegenheid zo dragen, ik vind het klassiek en stijlvol tegelijk. Toch kies ik dan wel liever voor zwarte pumps, omdat ik dit meer vind passen bij de riem en de rest van de look. Mijn haar zou ik los dragen want een muts hoor je naar mijn mening alleen buiten te dragen. Wat vinden jullie van deze zachtroze outfit van Chanel?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Add Your Comment