Coca Cola heeft Karl Lagerfeld weten te strikken om zijn creatieve geest te laten schijnen over het bekende Coca Cola Light flesje.

Hoewel Karl Lagerfeld een druk mannetje is, heeft hij in zijn overvolle agenda nog een plekje kunnen vinden voor het ontwerpen van een Coca Cola Light flesje. Hij ontwierp een zilver aluminium flesje met daarop een fel roze dopje en zijn iconische silhouet.

Ook ontwierp de Kaiser een limited edition Karl Lagerfeld Box met daarin het flesje en een opener. Natuurlijk is deze speciale box ook voorzien van Karl’s silhouet. Misschien is het van de items niet bijster origineel, maar voor mij is het een absolute fashion must have.

Naast het ontwerpen van het Coca Cola Light flesje is Lagerfeld ook verantwoordelijk voor de advertentiecampagne. Op de campagne kiekjes, die geschoten zijn door Karl, zien we Coco Rocha en Baptiste Giabiconi samen met het speciale flesje.

Vanaf 24 april is de Karl Lagerfeld Coca Cola collectie verkrijgbaar bij Colette is Parijs. In de webshop van het warenhuis kun je de items nu al bestellen. Voor het Karl Lagerfeld Coca Cola Light flesje  betaal je €3,50 en voor de box €60.

Add Your Comment